Nieuws

Onafhankelijk toezicht op Gerechtsdeurwaarders

Onafhankelijk toezicht op Gerechtsdeurwaarders

Schuldsanering

Schuldsanering

Jongere moet financieel bewuster worden

Jongere moet financieel bewuster worden

Meer werknemers met Schulden

Meer werknemers met Schulden

Incassobureau voor sportscholen

Ook voor sportscholen en fitnesscentra is Juris-dictie uw ervaren partner als het gaat om incassodiensten in de buitengerechtelijke procedures. Wij hebben veel ervaring in deze branche waar de klanten en sporters meestal gebruik maken van een abonnement. Wij bewegen de debiteur tot betalen van het lopende abonnement. Dit doen wij in de buitengerechtelijke procedure door middel van aanschrijven per brief en/of per email. Bijzonder in deze procedure is dat wij een eigen buitendienst hebben die uw debiteur bezoekt.
Wanneer de debiteur zijn achterstallige contributie betaald heeft kan hij als sporter weer gebruik maken van de faciliteiten in uw sportschool of fitnesscentrum, indien u dit wenst.
Wij hebben oog voor de relatie tussen u en de klant.

Hulp bij wanbetalers fitness en sportscholen

Juris-dictie kan u adviseren op het gebied van debiteurenmanagement.
Bij veel sportscholen en fitnesscentra behoort er altijd een aantal leden tot de wanbetalers. Dergelijke debiteuren benaderen neemt veel tijd en energie in beslag. Denkt u maar eens aan de tijd en het geld wat het kost als de automatische machtiging keer op keer storneert.
Wij geven u

Daarnaast ontvangen onze opdrachtgevers regelmatig nieuwsbrieven met handige tips om te zorgen dat de debiteur beter en sneller bij u betaalt.

Onze diensten voor sportscholen en fitnesscentra

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Juris-dictie voor sportscholen en fitnesscentra?

Bel ons op op nummer 0528-368060 of vraag informatie aan middels het formulier.